By: Mamy Mona And Dady Medy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 28-May-2006 16:10 Email | Share | Bookmark
Akhirnya Mamy Konvo Juaaa heheh :)

ecececce
tarraaaaaaaaaaa
akhirnyaaa
tengah batur nak masok dewan
Mamy on da screen...kontroll
tu diaa sultan da mai da
an pentas yg da gulap hehe
UITM kederk elektrik
ay cisssssssss
Mamy n dady
Sha n hubby
Kak Ita n fren
Sempat lg posing
Poyo Tak? hehe
Atas pentas agong nihhh
Mamy n dad mencemar duli hehe
Alllll Togeder..
skali lagik
Yiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaa
Suma da bukak jubah, panasss
Posing sat ngan baju yg ditempah khas hehe
mamy tgh kepocy hehe
Balik umah terus gambo ngan adam
Adam da najuk tinggal dia hehe
meh mamy n dady pujok
On da way nak pi studio, singgah mamam kfc dulu
Tgh Good mood
Tgh mamam kat kfc, tetibe bunga pun smpi...tq dady :)
Smpi kat studio Adam a sleepyy
Oh no... he sleeping oledy
sebenanya dia da kasik amaran da...tgk mata tu
ala2 sepul nang, tp tak jd :)
Wat kenangan,...
poyoss + ober ehehe
masa mamam jmpa anty imin yg lg 2 ari nak kawen :)
Lets go homee
Alhamdulillah... after 2 years behempas pulas, akhirnya on 25 Mei 2006 aritu mamy berjaya naik pentas skali lagik untuk terima ijazah . Dapat gak face to face n besalam ngan agong huhu, sebabnya agong canselor for UITM.Just dady yang teman mamy konvo sebab kebetulan atok ada hal kat kampong, tokma lak kene jaga Adam kat umah along mamy (dekat je ngan UITM). Mamy tak sampai ati nak bawak Adam sebab orang ramai sgt n sian takut panas. Nak dijadikan cite, dady nak buat seperais suh org anta bunga kat umah, tgk2 org tu kata leh anta kul 4 petang. Akhirnya dady yg pi amik sendirik, tu pun pas konvo hehe.Tak kisah la dady, yang penting dady syg mamy... Tq bebeh. Tapi rasanya grad bacelor lagik hapening la dari grad master, agaknya time tu still muda belia ahaqs. Anty sha n anty Ita pun konvo sama mamy. Gamba family + Adam kami amik kat studio, proper sikit. K all da best to all of us


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net