By: Mamy Mona And Dady Medy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 17-Nov-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
PaDanG InDoNesia

BaRu SamPai (Mabuk sbb masa ni peknen baru 2 month ++) :)
Terus pi Mamam lapoo (wif mysis)
Kat Stesen Bas tempat soping
still leh pakai jeans tuuu mentennn :)
kat tempat org buat kebaya sulam
posing tepi mesin
taraaa inila hasilnya
Beli Mana mampu jek
yeyy yeyy nak pi tgk iKan beso
bayo 5 hengget nak tgk ikan ni jek
Bie wif Buku sejarah ikan hehe
posing Jgn tak Posing
Ahlil RoMbonGan :)
Da Naik Batu Pun Tak Came Tinggi
Atas GuNung Nan InDah..sejukk
tarraaa ni la umah minang
Tuh Dia..Heroo :)
Wif Mama n Jijah
PosinG LagiK Dan LagiK
Ngan KompoLan Joget
Kat TemPat Raja
Tepi Kapal hehe
Pastu pi mamam Meja Penoh ngan Lauk
Ngan Pahlawan Endon
Mamam Kat Tepi Sawah Beshh
Ni namanya Tasek Tapi ala2 Laut
Ala2 Photojournalism hehe
Kat temPat soping
Mama + Mama Mertua ku
Cak = Anak Abg Ipor
hehehe lama giless tak update Fotopages ni.. Skang ni da byk sgt masa terluang baru nak start update balik.

Ni gamba2 masa gi seken hanimun kat Padang Indonesia dalam bulan Jun 2005. Tapi kali ni pi reramai mama n mama mertua pun ada . ala2 rombongan cik kiah la. Padang bes dari Bali dari segi tempat nak soping. N padang ni banyak tempat leh lawat sebab dia much more bigger than Bali. Muka mmg Toye sbb time ni da setat loya n tak lalu nak mamam k Enjoyccccc


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net