By: Mamy Mona And Dady Medy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 13-Jan-2009 04:10 Email | Share | Bookmark
::: Adam Hakimy turns 3 :::

Beday cake
Cuppies by kak anna :)
adam wif kezen2nya
pose2 dulu
 
 
da tak sabo nak tiop lilin
 
 
cake cutting
kemain exited
dia yg paling kuat nyanyi
 
 
 
 
 
 
atok bckan doa
aminnn
jom makannn
acara posing2
us black n white la kunun
acara tuka2 adiah lak
da mcm amik sijil pun ada hehe
 
malu2 ayam
tak sabo2 suh bukak
 
 
si bulat
mcm2 adaa
 
ni baby iman
 
ni baby aufa
 
da tak nampak makanan da
bad mood kes tamo lap hingus
nenek pujuk duk luar umah
terus hepi
npk Tokma smpi
tokma lambat sbb sesat
 
mai ngan uncle boy
 
 
wif nenek n tokma
 
 
 
 
 
 
menus n goodies
 
 
 
 
Alhamdulillah... da beso da baby mamy nih. Adam da 3 taun on 12 Januari 2009 baru nih . Mcm kejappp jek kan masa belalu. Mcm br jek lg celeb 2nd beday dia. Sejak2 nak jd big bro ni mmg da mcm2 peel. Taun ni kami celeb beday Adam simple2 jek memandangkan mamy Adam yg tgh tgu ari jek ni kan. Mmg tak larat nak jemput reramai. So kami celeb ngan families jek la kat umah MIL. Menus pun masak sendirik jek.

Adam skang mmg exited kalau tiop2 lilin nih, tu yg kalau tak buat rasa sian lak. Kalau pi beday org pun dia yg sebok2 nak tiop. Tu yg kami buatkan gak party utk dia. Kami buat kat umah MIL sebab belah sana ramai sket bebudak aka kezen2 Adam. Seronok la sket kan nak nyanyi2 + tiop2 lilin .
PAs tiop2 lilin atok bacakan doa sket, pastu makan timeeee. TApi bebudak ni tak nampak makanan dah. Nampak adiah jek. Tradisi derang ni sorang celeb sume kene dapat adiah. Kalau tak huru hara la gamaknya. So tiap kali one of them celeb beday mesti sume akan dapat tempiasnya. I likeee hehe.

Happy Beday once again bebeh. Be gud okeh. Muahsss we lurveeeeeeeee u to the max





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net