By: Mamy Mona And Dady Medy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 3-Dec-2007 18:41 Email | Share | Bookmark
@@ Mamy @ Jepang - Final Episode :) @@

barisan juri
tgh pizen
gigil gak la
nak pi amik sijil
 
 
da grad hehe
ngan nobita :)
malam nak kua mamam
leh tahan sedapla
makan smpi licin
menu mamy = nasi goreng cina
cam bese pose dl
nak buat pose melekat tp ramai lak org hehe
lam bas nak ke osaka
bape kali tdo tak smpi2
tgh benti rehat
pan rnr
bilik jica osaka
 
 
 
 
lam ketapi
 
 
da sampai
kat universal street
tangga pun layan
 
taraaaaaaaaaaa teruja sungguh
 
 
batur li tiket
mamy first dpt tiket hehe
sempat pose kat pintu masuk
cak alalla tiut
popye ni eksen sungguh, mtg2 ramai nak begambo ngan dia
shrek ni lak kuat gla dia pelok
besra sungguh huhu
 
bebudak jakun
 
first skali masuk spiderman
bos peter parker hehe
opis peter parker
 
 
kete back to the future
 
pastu mausk jurassic park
basah kuyup kene air lior dinasor
da kua
 
ala2 seram gtu
pasan sat kunun kat hollywood
 
 
ni jek nama yg mamy kenal :)
kul 5 da gelap gulitap
 
 
 
 
on da way ke epot
epot atas pulau buatan, cantik bangettt
punggah muatan
 
kansai epot
lega luggage lepas
 
 
 
 
teka siapa saya
transit kat changi
sempat la lepak2
 
 
 
tesesat
Akhirnya berakhir gak episod kat jepang nih hehe. Alhamdulillah...byk yg mamy dapat sepanjang kursus kat sana. Selain ilmu, pengalaman n bejalan, the best part is mamy dapat ramai kawan2 baru yang da mcm adik beradik even masa pegi tu sorang pun mamy tak kenal . Yela 18 ari tgk muka tuu jek kan, mestila leh close . Thanks guys sbb layan kerenah si mamy adam nih hehe. Sorry 4 everything kalau ada tegores perasaan korang.

Entry kali ni mamy mauskkan gamba2 masa :

1) Final presentation - sume kena buat report n present depan pegawai2 JICA dan yg sewaktu dengannya. Menggigil gak la, nasib 2 menet je
2) Penyampaian sijil - yeyyyyyyyyyyyy dah grad
3) Esoknya kami betolak ke Osaka (2 hours journey)
4) Sampai kat JICA Osaka around 12 pm. Makan2 pastu terus keluar menuju ke Universal Studio Osaka
5) Smpi kat universal Studio around 2 pm. JAkun gilaaaaaaaaaaaa hehhe. Teruja sungguh + tak sangka leh smpi stu. KAlau nak harap pi sendiri tatau la bila kan. So mmg kami gunakan peluang yg ada sebaiknya. Tapi kami masuk da lewat. Kul 530 da gelap. So tak byk yg sempat kami try. YAng sempat = Spiderman, jurassic park, Jaws, BAck to the future, naik roller costerrr!!! (yg ni paling atk sangka sgt, memula mmg tamo tapi kene saiko kunun bila lg nak rasa, bl da try kompommm tamo naik lg...takottttttt huhu)
6) esoknya pagi2 da betolak ke Kansai epot
7) Fly to Malaysia - yiiiihaaaaaaaaaaa (transit sejam kat singapore)
Jumpa dady n Adam... tq Allah... besyukur sungguh






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net