By: Mamy Mona And Dady Medy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 24-Jul-2007 14:23 Email | Share | Bookmark
@@ Trip to Bandung - Day 3 @@

All da ladies + dady hehe
on da way naik gunung
dady wif pak supir
pandangan kawah dr atas
kabusss
sayuppp
loving couple
sejukkkkkkkkk
tapi pose tetap pose hehe
mcm kat london hehe
tinggi tau mamy panjat
ala2 pose manja gtu hehe
yg lain sume da kene kerumun hehe
cam artis
sume duk pakat lari
depa kejar gak
ni kira paling atas la ni
smpi atas lehla baca sejarah
smbil berangan
n posing :)
 
dady lak pose
tokma lak
mamy n tokma
kat kuda
takut jek kene tendang
atok, tokma n ayah g (atoks lil bro)
ok times up, nak turun lak
mulakan perjalanan
tokma da start pancit
siap ada bridge
dady jd head counter
turun curam
perjalanan masih jauh huhu
benti sat amik napas
:)
4 of us
at last smpi gak after 1 hour bejalan
pi toilet dl hehe
tempat dituju
pose wif atok
dah ngamai rupenya
hot spring
kepenatan
yg ni lg penat hehe
sini pun ada org jual2
kelesss
cisss
sume duk layan posing
2 happy couples :)
diskas pa tatau
ala cleopatra :)
dr jauh
zoom in
pose tak pandang kamera layann
nak wat masker pun blh
menggelegak
kalau tejatuh terus jd sup tulang
alallala
jom balik
wif pemandu jalan
take 5
atok siap li tongkat
sementara take 5
last pose
on
da
way
to
lunch
da smpi
sini pun mamam best
Day 3 we went for Sightseeing. Kami ke Gunung Tangkuban Parahu tgk volcano. Memula skali tourist guide tu bwk naik smpi puncak gunung. Tgk dari atas. Kat atas tu sejuk gileeeeeeeeeee, fuhhh smpi berkabus. Yang tak tahan tu, ramai gla org jual2 barang. Kalau setakat jual tape lg, ni siap kerumun2 pastu paksa beli. Brla mamy pahan perasaan ct nurhaliza kene kerumun wakaka . Kalau kita kata tamo smpi 1000 kali pun dia duk ikuttt gak, huh. Tensen mak.

Pas da puas amik gamba, kami turun lak dalam 4-5 km. Pastu driver tu stop kat satu area names Kawah Domas. Dari check point tu kami kene bejalan masuk utan naik turun bukit dlm 1km ++ utk pi tgk hot spring @ kawah gunung tu. Perghhsss penat tak hengat. Mcm2 ragam lam utan tu. Asik take 5 jek sbb tokma tak larat hehe. Tapi penat lelah tu kire worth it la bila da smpi tempat dituju. Sgt menakjubkan . Sgtla cntik. Tapi bila pk nak balik ke kereta kena lalu 1 km tu lg fuhhh leh pitam wakaka. Tabik spring kat the oldies esp Atok n Tokma sbb tiba ke garisan dgn jayanya .

Balik tu singgah makan kat area bwh gunung tu (tk ingat nama kedai). Mmg yummyy.

xtvt pas balik dr Sightseeing :
1) Balik otel - yg laki pi rest yg ladies sume sbg soping kat Pasar Baru hehe
2) Balik otel mandi2 mamy n dady kua pi carik factory outlet sbb ada brg yg lom jumpa = singgah dl Rumah Mode, Natural, Moda Plus. Pastu pi area Dago n etc
3) Candle light dinner bedua kat Rumah Makan Sederhana = masakan minang
4) Balik otel packing barang
5) ZZZZZzzzzzzzzzzz = letey tak hengat + satu badan sakit2 hehe

Pose ala Cleopatra ahaqs


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net