By: Mamy Mona And Dady Medy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 22-Mar-2007 12:00 Email | Share | Bookmark
@@ Holiday Trip to KK :) - Second Day @@

Da siap nak pi bekpes
Fras taleh pi mount kinabalu
wif mamy kat kafe
berbackgroundkn kapal2 hehe
tuka plan nak gi island
Adam kene ngorat masa beli tiket
posing sat before naik bot
Adam da start cleepy, ngamok tamo pakai life jacket
tgh pujuk mamat sleepy
baru nak jalan jek adam da slamat belayar dulu
tak cukop frame wakaka
itula manukan island
Da shampaiii
sun bathing hehe
mariii..mariii ayam golek
mesti mau enteprem
dady ngan uncle ikmal layan snorkling
jauh tuu smpi celah2 jambatan hehe
ddy kata ada ikan lawo2
ini hero baru bangun
warming up main pasir
layan perasaan
mamy takat main gigi2 air jek
adam n dady da ketengah
tu mamyyy
kemain sakan lagik
k enough
isik tank
da kua hingus dah
sama tak? senior n junior hehe
3 of us..say cisss
stail masam lak
Adam panjat pokok
kasik dady air
tgk ikan
byk tuuu
aksi adam nak terjun, bedebor mamy
dady lak take over
on da way back
tekinja2 lam bot
da nak sampai
nak pi lunch = kul 3
cuak carik mamy = nyorok bakang tiang
balik otel da senja
sempat mandi pool sat hehe
kul 7 terus naik
tgu kete nak pi makan seafood
Da sampaii
Tengah pilih nak mamam pe
kat meja makan
mcm2 adaaa
besornya udang
burppp kenyang da
Second day kami bangun pepagi sbb plan nak gi mount Kinabalu, tgk2 da telepas trip . Memang Fras tak hengat la. Rupanya tak cukop pagi kitaorg bangun hehe. So utk ubat ati yg lara kami tuka plan B, pi Manukan Island. Kebetulan jumpa membe dady mai becuti kat stu gak, so ada la geng. Beshnyaa naik bot . Si kenit tu pakai jek safety jacket terus tetido, tak sempat pun bot jalan. Sabo jek. Bila balik tu baru tekinja-kinja hehe. Dekat 3 jam gak kami lepak kat sana, tgu dady Adam layan snorkling. Layan tgk ikan-ikan - ikan kembong, ikan cermin, ikan bawal, pirana sume ada hehe. Adam siap nak terjun nak amik pish . Oleh kerana tak plan, so mamy takde la bawak baju utk mandi . Layan main2 ombak jek la kat tepi tu smbl jd kamerawoman. Kami lunch dkt kul 3 kepenatan punya pasal . Kami lunch kat town gak pastu layan Pasar Pilipin lagik skali . Balik otel terjun pool .

Malam tu lak kami pi makan seafood kat town. Apa ek nama kedai tu, tapi ala2 gelemer gak la sbb org ramai gla. Siap leh pilih ikan2 lam akuarium tu mana nak jdkan menu. Shian lak mamy tgk muka2 ikan tu . Antara menu yg kami try = ikan bakar, udang n sotong goreng tepung, ketam masak black pepper, n sayur sepesel dr gunung kinabalu hehe . Boleh tahan gak la derang masak, da lapo agaknya. Balik tu ingatkan nak pi jalan2 tepi laut, tgk2 Adam da lalok, so jalan2 lam bilik jek la


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net