By: Mamy Mona And Dady Medy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 20-Jan-2007 12:00 Email | Share | Bookmark
@@ Adam Hakimy's 1st Birthday Bash @@

Di suatu hari..
hai..sayala besday boy
Cantik tak badge ni??
three of us wif classic touch
cool bebeh
Betul ke aku besday boy nih
hmmm rasa2 betol dah
lets party bebeh
Pektis cara jalan hehe
camni pun ok gak kan
asik kua masuk bilik
Siap joget inang hehe
Mamy look...who's coming (b/ground = tokma)
Sempat ke tuka baju ni
Birthday cake
Barneyyyy!!!
Goodies for boys = red
for girls = fenk
togeder wif badge
Sila2 masuk
Mamy jemput tetamu masuk
masa ni lom ujan
Adam wif atok
Sementara tgu sume sampai
tokma n nenek
Acara kasik goodies
Sume kids kene pakai badge hehe
This is nabila
Baca doa selamat dulu
Aminnnn
Aminnn lg
 
Adam tlg kasik goodies
nah..
Dapat adiah
wif tok cik
melawat kawasan
tarraaa besday boy da tuka baju
Menu of da day
Its mamam timee
Sila...sila..
Tgu turn
Muka teruja dapat adiah
turutan Senario Adam buli Ariff
Hepi Moments :)
Adiah peberet
Adam's Frens
Adam's Frens
Dady n mamy's frens
Adam isi tank sat
Rebut goodies org
Arissa mai buli arissa lak
Sooo sweet hehe
Ready nak blow the candle
K lets blow da candle
Haru biru hehe
three of us
say cissss
Meh mamy potongkan tecit2
Dah tak ujan dah
Cucu Atok
layan kawan2
Da start letey
Da tada mood
Wif seken aweqs = tweety sooo cute
sesi arissa buli balik, pastu adam buli lagik hehe
Abg danial nak enteprem
tokma geram ngan tweety
Mama dera suh tunjuk gigi
i have sixs oledy
alaaa da nak balik ke
bye guys...thanks for coming
isik tank lagi
takmo berenggang ngan atok
abih comot baju
kak yaya n adi bukak goodies
haziq yg kiut
time ni hujan lebat
Abg Danial usha kek
mcm pak maun je kan
Hadiah muzical chair yg tak jd
setting atas lemari kasut
wif nek lang
nana tanjung n mamanya
Start dr sini dari kamera mamy hehe
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Last Saturday = 20 January 2007, mamy n dady buat besday party untuk Adam. First of all mamy n dady nak say sorry sgt2 kalau ada yang terlupa nak dijemput or just jemput by mail je. Memang serba salah dibuatnya. Mamy n dady mmg pening2 lalat jugak nak organize majlis ni, al-maklumla for the first time. Memang kelam kabut. Sorry ok.

Alhamdulillah... majlis berjalan lancar. Kami buat kecik-kecilan kat umah (save budget), goodies pun mamy buat sendiri je hehe. Before tiop lilin, kami baca doa selamat. Lead by Atok . Mamy skalikan birthday Adam ni dengan 'house warming' (save budjet again ) Abish je baca doa, ujan turun (hujan rahmat..). Memang ramai sungguh yang mai, sedara mara, frens, dari pagi sampai ke maghrib hehe. Thanks a lot to all yang sudi datang k. Tq also to those yang kasik adiah kat Adam. Dady kata pasni setahun tayah beli toys utk Adam .

Besday Boy memang tamo duk diam, sonok sangat tgk ramai org agaknya and luckily he is very very behave n sporting besday boy. Tak meragam langsung eventhough tak tido satu hari. Abih je majlis around 7 terus Zzzzzzz . Gud boy hero mamy nih , tq bebeh .

Thanks a lot also to uncle MINOR as a cameraman of da day . Thanks for da lovely, fantastic and full of dramatic pics. We really appreciate it . Ada banyakkkk sangat gamba that is snap by uncle minor. Sampai tatau nak masukkan mana satu hehe.

K, enjoiceeess


Mamy n Dady ngan muka da minyak2 hehe

Shonok sungguh...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net