By: Mamy Mona And Dady Medy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 14-Jan-2008 14:28 Email | Share | | Bookmark
@@ Adam Kimy 2nd Beday Bash @@

 
 
 
Mamy rasa something wrong ngan FP 2 3 hari ni tau. Mmg taleh nak upload gamba langsung. Malam td bejaya, but 3 keping tu jek huhu. Since da ramai yang tanya mamy mana gamba, mamy masukkan kolaj ni dulu la ye. Kalau FP da ok mamy masuk lagi. Lagipun mcm yg mamy kata hari tu kamera mamy tak byk gamba. Ni pun kutip2 from kamera acu. Tunggu jek la pics from Anty Zubye kita . Gamba2 ni not in order pun, n tak semua yang ada. Layan jela ek








Sunday, 13-Jan-2008 16:25 Email | Share | | Bookmark
@@ Trimas, TQ, Arigato, Syukran, Gracias :) @@

 
 
 
View all 9 photos...
Alhamdulillah…2nd Beday Bash Adam dah pun selesai . HAPPY BIRTHDAY once again bebeh. We love u soooooooooooooo much, muahhhs. Syukur sgt semuanya berjalan lancar n cuaca pun baik + tak hujan, tq Allah . Guest pun sgtla ramai, puas hati betol mamy n dady tahun ni. Adam tayah cakapla he really enjoy his big day this year, smpi tamo tdo . Kalau last year tatau apa2 lg. Walaupun Beday Boy sleepy tahap gaban tapi dia tahannn gak mata dia sbb nak main. So kdg2 tu ada gak la insiden yg tak diingini but still under control la. Gud boy.

Cerita di sebalik tabir Beday Bash Adam tahun ni = mamy tak plan langsung pun nak buat sebenanya . Tetibe jek last minute Dady Adam kata nak buat gak, kecik2 pun jadila huhu. Masa yg ada tak smpi pun 2 minggu, mmg agak kelam kabut wat preparation. So, kalau ada terlebih terkurang, foods tak sedap, tak terlayan n so on kami mintak maaf la ye .

Thanks to :

1.) Allah sebab permudahkan segalanya
2.) Dady @ Menteri Kewangan
3.) Beday Boy @ Adam Kimy coz gud boy
4.) Families for the support (Esp Tok Ma for Mee Curry – Sgtla laku )
5.) All the guest yang mai + the kids yg sgtla sporting
6.) Our photog = Zubye - tak saba nak tgk gamba
7.) Azza @ Mama Sara for the cute + yummy cake
8.) Kak Anna for the cute cuppies n kindly sponsored us the cars cake, both are delicious
9.) Acu for the badge
10.) Everyone yang telibat secara langsung ataupun tidak hehe
11.) All for the prezzies. Adam smpi pening2 lalat tatau nak bukak mana satu

Tq once again!!!

Ps : Entry ni mamy tak upload lg gamba party. Kamera mamy tak byk gamba, maklumla mak pantin bz huhu. N3 ni mamy masukkan gamba proses mengecop tapak tangan n kaki Adam mcm last year gak. Bezanya last year abih satu katil kene water color, but kali ni mmg senang sungguh. Adam exited tol nak buat. Tapi dia agak geli geleman la time mamy nak kalerkan tangan dia hehe.


Wednesday, 9-Jan-2008 10:17 Email | Share | | Bookmark
@@ ADAM HAKIMY TURNS 2 !! @@

 


ADAM HAKIMY turns 2!!!

Alhamdulillah... Sekelip mata jek baby mamy ni dah nak masuk 2 taun , sampaikan ramai yang tanya "uiks kan dah buat?", "eh bape kali nak buat party", "setaun bape kali ko nak buat" haha . How time flies...

Thanks God for all the precious moments u gave us.

Memandangkan mamy tak ada semua email kenkawan, so mamy jemput kat sini je la ye. So mana yang tak dapat email jgn lak kecit ati ek. Semua dijemput hadir . Kami buat majlis kecik2 je. Bawak tau kawan2 Adam mai meramaikan majlis. Kalau boleh before cake cutting session. Baru ar best nak potong cake .

For RSVP : Mamy - 0133622279
Dady - 0133809876
or kasitau jek kat sini keh

Jumpa di sanaaaa!!!

Imbau kenangan Adam's 1st Beday bash


Sunday, 30-Dec-2007 05:52 Email | Share | | Bookmark
@@ Sista-sista Birthday Bash @@

mak pantin ngan pantin2
ada port utk kids main2
inila istana anganku musnah hehe
View all 48 photos...
Cuti Krimas aritu mamy n Adam + bibik pegi Besday Party Sista-sista = Rhea and Elya. Kami tumpang kete Mama Danish + Dhia, merasalah kami naik kete baru depa, fuhhhh bedesuppp hehe. Mmg kemain happening lagik besday party si sista-sista ni. Meriah kalahkan majlis nyambut menantu . Siap ada istana anganku musnah lagik, keless. Mak pantin a.k.a NONA mmg tak menang tangan kaki nak layan tetamu, ngan memboyotnya lg sian mamy tgk (bukan buncit tau, lam tu ada baby - ni NONA yg suh habaq siap2). Fud pun sedap2 esp laksa, mamy tambah 2 kali smpi full tank . Masa pegi Adam baru bgn tdo, so memula tu dia duk menepek je kat mamy. Da lama sikit barula sonok nak main, ramai lak tu yg rajin melayan. Mamy rasa mak-mak org yang lagi kepoci dari anak2 , maklumla skali skala jumpa mcm2 la nak digossip . Mmg syiokla. Anyway Happy Besday onces again to Princess of da day - Rhea n Elya. Tq for inviting Adam n co. Suka tak adiah Adam kasik?

tarraaa pose depan castle


ngamai2 wif anak teruna n anak dara memasing


candid camera, sila fokus kat muka mama danish


Da nak balik br nak start main


Wednesday, 26-Dec-2007 15:59 Email | Share | | Bookmark
@@ Raya Haji + Uncle Faris's Wedding @@

muka budak tak cihat
dady n tok long
acu n atok
View all 51 photos...
Adam n co mmg sambut Raya Haji ala2 kadar je. Kebetulan Adam lak tak sihat, demam + seseme . Mamy pun batuk n seseme, nyangkit ngan Adam.So mood raya pun jd kureng. Adam merengekkk jek kejenya, cian baby mamy. Kami semayang raya ramai2 di Mesjid Keramat. Pas semayang kami segerombolan ke umah Tok Long (Atok's sista) kat ceras. Kat sana Adam yg tak sedap badan asik nak dokong jek, tepaksala Dady bawak dia kua jalan2 gi Mc D, huhu. Pastu kami terus balik kampung satu lagi = Gombak hehe. Ari Ahad tu pulak wedding sepupu dady kat Melawati. Kami si penanggah2 ni sume kene pakai baju ikut tema = blue color (dady jek tade baju biru). Time ni pun Adam tak bape sihat lg, ingus meleleh jekla huhu.

Selamat Pantin Baru Uncle Faris n Anty Azlin!!!


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net