By: Mamy Mona And Dady Medy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 16-Feb-2008 07:34 Email | Share | | Bookmark
@@ More piccas on Adam's 2nd Beday Bash :) @@

 
 
 
View all 94 photos...
At last dapat gak mamy upload piccas from Aunty Zubye. Tapi tak semua la kan, sbb byk sgt hehe. Mmg beza sungguh pic dr kamera pro ngan kamera kokak mamy huhu.

Lets the piccas tell u the whole story ...

Hero of da day..


Adam's Frenz...(ni pun tak semua yg ada)




Monday, 11-Feb-2008 05:25 Email | Share | | Bookmark
@@ Harun's Family Day 08 @@

JAmbatan panjang
Umah atas air
 
View all 76 photos...
Coti CNY 08 baru nih Adam n co ber Family Day @ Jungle Lodge, Alang Sedayu, Gombak. Ala bakang UIA tu jek hehehhe . Mmg last minute baru nak carik tempat sudahnya sume tempat full booked. Last2 situ jek la. Tapi tempat ni mmg sesuai gile kalau nak bergathering or berfamily day. Facilities pun amatla memuaskan. Mmg macam-macam adaaaa. Suasana ala2 kampung gtu. Family Day ni untuk family belah nenek Adam. Setelah dikompol2 ada la dalam 50 org, fuuuhhhh mmg happening . Acara ni mmg da jadi event tahunan on CNY. So tiap taun CNY mmg Adam n Co tak available utk acara lain ahaqs .

Tentatif program :
1) Makan2
2) Sukaneka
3) Tazkirah
4) BBQ
5) Mandi Pool
6) Cabutan Betuah – Mamy menang vacumm n mcm2 lg adiah menarek hehe . Beshh



Wednesday, 6-Feb-2008 10:35 Email | Share | | Bookmark
@@ Coming Soon... :) tungguuu @@

 
 
 
View all 9 photos...
Yang ditunggu-tunggu tiba jua... hehe. Fantastic piccas from our photog = Aunty Zubye - Eyes Of Grace for Adam's 2nd Beday Bash. Aunty Zubye pun dah haplod kat blog dia. Mekacih ek..

Tapi ni sket jek dulu, nanti mamy haplod lg eh





Monday, 4-Feb-2008 06:51 Email | Share | | Bookmark
@@ Epi 15 + 5 + 4 + 3 + 1 + 1 Besday To ME hehe @@

 
 
 
View all 12 photos...
Mamy's Big Day = 02 February 2008

Mesti jenuh duk mengira sbb byk sgt nombor wakaka. Maklumla makin tua.Kejap je rasa kalau nak tua ni ek. Nak2 awal2 taun da tua mcm mamy n Adam huhu. But its ok, kalau lahir awal2 tahun ni org kata cepat matang n awet muda ahaqs, layan ar . Alhamdulillah... syukur pada Allah kerana Mamy dipanjangkan umur . Semoga tahun ni semuanya akan lebih baik dari sebelumnya aminnnn...

In 29 years journey ni mmg dah byk sgt kenangan pahit manis yang mamy dah lalui. Tahun depan da start ngan no 3 tidakkkkkkkkkkkkkk hehehe. Scary sungguh rasanya ahaqs.

Thanks to my beloved hubby aka Dady for the lovely beday celebration @ VS. Really appreciate, tq sooo much ek, Luv u dady muahss . Mana2 yang still ingat n wish mamy tu pun tq bebanyak ye.

At this age alhamdulillah.... mamy da achive byk benda dalam wish list mamy. Tq Allah sbb permudahkan segalanya dan tunaikan impian dan harapan mamy selama ni.

Harap-harap tahun ni mamy dapat realisasikan harapan mamy yang lain. Antaranya :

1) Terus jadi the best wife n mamy for my heroes, Dady n Adam - Luv u guys
2) Besarkan lagi family hehe
3) Tambah harta dan simpanan huhu
4) Lebih berjaya dalam kerjaya - naik pangkat ke, naik gaji ke hehe
5) Sambung PHD
6) Happykan semua org esp parents n families

InsyaAllah...semoga segalanya dipermudahkan aminnnn... Korang tolong doakan sama ye .

Gamba tak byk sbb sebok mamam hehe..



Monday, 21-Jan-2008 14:14 Email | Share | | Bookmark
@@ Eppy Beday To Kumat n Kuwish !! @@

kek Awish
Kek Danial
tempat belangsung
View all 65 photos...
Last Weekend kami sefemeli celebrate beday Kumat (yg ke-6) n Kuwish (yg ke-5) kat Mc D Titiwangsa. Kebetulan Along Mamy ada keje kat KL. Beday bash ni lagik last minute punya plan, 2 hari sblm tu br decide nak buat wakaka. Ada yang lagik teruk dr mamy rupanya. Theme color pun a day b4 br decide. So kami bantai la pakai mana yg ada je (kec dady n atok sbb mai from somewhere). Layan arrr kan, janji kaler lebey kurang hehe . Majlis ni utk sedara mara tedekat jek, tu pun da cukup havoc. Siap berjoget lambak lagik. Adam lak pas makan2 sket, pastu abih jek cake cutting session terus ZZzzzzzz. Lalok punya pasal. Tak dapat tgk game n maskot . Sudahnya mamy tdokan atas meja huhu cian. Hepi Besday once again to KUMAT n KUWISH. We love u sooooooooooo much muahs.

Baru smpi terus posing

All of us, eh kec bang long

Happy moment

Love u guys


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net