By: Mamy Mona And Dady Medy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 30-Jul-2008 08:08 Email | Share | | Bookmark
@@ Misteri Kehilangan ku huhu @@

Lamaaaaaaaaaanyaaaaaaaaa mamy tak hapdet fp ni huhu. Ramai gak duk tanya siap perli pun ada hehe. Lately ni mamy tak sihat sgt. Mmg lembek semcm. So bagi yg betanya tu inila jawapannya . Alhamdulillah... Adam's junior is coming soon... InsyaAllah. Baru nak masuk 14 weeks. Sekarang br mamy berani nak announce. Tolong doakan mamy n baby sihat ye. Kami tau bite ni pun masa mamy baruuuu sgt pindah opish aritu. Naik segan sbb tepaksa MC kalau tak larat. Kirenya double joylah, alhamdulillah...Tq Allah

Gamba baby - 13++ weeks


Thursday, 5-Jun-2008 05:04 Email | Share | | Bookmark
::: Wahh Sukeee Sukeee :) :::

Biarlah gambar2 ini yang berkata-kata ahaqs... Gamba2 ni kami amik sempena Mom's Day aritu. Specially for tokmo tayang. Tq once again Kc!!. U really make my day . Tu lom tgk yg lam cd... hehehe. Besh beshh... Sila skip or abaikan mana2 muka yg ala2 nak senyum tak senyum tu ek hehe. Kata Kc amik gamba cargasss kan... ada la yg tak sempat nak pose hahaha...layan...

http://s279.photobucket.com/albums/kk156/iamshootingstar_photos/Mona/







Friday, 30-May-2008 09:08 Email | Share | | Bookmark
@@ Wish Me Luck :) @@

inila partisen mamy
last pose b4 kemas
tarraaa da siap kemas
View all 18 photos...
Sejak mamy wat n3 open table di Intai2 tu ramai lak yg duk tanya sempena apa huhu. So bg yg belum tau, sebenarnya mamy telah di upkan sket jawatan dan di tukarkan ke Kementerian baru = Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi atau nama gelemernya MOSTI. Alhamdulillah....rezeki kata org. So mamy dah pun start kat MOSTI on 26 Mei 2008 lepas. But still on off n ulang alik ke opish lama = MOA sbb ada kerja2 yang still lom setel. InsyaAllah... next week when everythings da setel mamy da tak ulang alik da. Seremmm gak nak masuk opish baru ni. Serba serbinya baru, doakan la mamy ok ek kat sana . Mamy masukkan skali gamba mamy ngan geng2 pi jepun masa open table kat food court presint 9 br2 ni. Kecohh ok, mcm2 gossip kua . Sori to fairuze n naz korang da balik br kami teringat nak kuakan kamera ahaqs.

b4 kemas, sila abaikan mende2 yg besepah tu ye

Setel kemas...tinggal brg2 yg nak disedekahkan jek hehe

Last kopek punya pose wif geng soping (tini jek tade, sapa suh ko cuti )



Tuesday, 27-May-2008 09:21 Email | Share | | Bookmark
::: Wat saspen jer...:) :::

Tq kc ...

susunan mengikut saiz haha


Tuesday, 20-May-2008 15:44 Email | Share | | Bookmark
@@ Family Gathering @ Intai-intai Restaurant @@

tempat kejadian
menareks
wif atok n danial
View all 46 photos...
Akhirnya plan mamy nak open table sempena tooot (nti mamy cite lam next n3 ye ) temakbul jua. Alhamdulillah...sume ada lak tu. Mmg hapening tak hengat. Mamy bwk derang dinner kat Intai-intai Restaurant. Mamy dapat tau kewujudan Restoran ni pas tgk Trek Selebriti hehe. Kalau korang ingat lg Cik Baha AF1 tu, haa dia la salah sowang ownernya. Kelesss cik Baha skang, da kurus keh (sila rujuk gamba di bwh hehe). Restoran ni baru je pun bukaknya, nak refer laman web pun tade lagik . Leh tgk sini 4 details Intai-intai. Kat sini ala2 suasana kampung gtu. Sungguh santai dgn dikelilingi pokok2 hijau n tengah2 lak ada tasek buatan. Meja2 makan disusun mengelilingi tasek. Deco pun leh tahan cantek n eksklusip . Kami booked tempat paling beso sbb senang bebudak tu nak belari. Tempat tu paling jauh dr kaunter, so nak panggil waiter kene ketuk loceng. Terasa mcm kat Bandung lak hehe. Siap leh denga bunyik cengkerik + katak lagik. Perghhh mmg mcm makan tgh sawah la hehe. Ala2 damai gtu. Yang lawak bebudak ni siap tanya "Mamy dalam utan tu tade tiger ke?" bederau darah den . Kesimpulannya mmg menarekla untuk dikunjungi seisi keluarga. Wahh siap pomot okeh, ni harus mintak upah ni .

Theme color of da day = ijau, itam, putih

Menu kami malam tu =
1) Nasik putih
2) Tomyam Kung - saiz besor
3) Tomyam wif coconut milk - medium
4) Ikan kerapu masak stim - sekor
5) Ikan kerapu masam manis - 2 ekor
6) Sotong tepung - saiz besor 3 pinggan
7) Sayur kailan ikan masin
Sayur kangkung belacan
9) Jus buah

Semuanya licinnnnnnnnnnn.... seronok mamy tgk pinggan2 yg da licin tu. Puas ati .

Comey jek


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net