By: Mamy Mona And Dady Medy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Monday, 27-Aug-2007 13:12 Email | Share | | Bookmark
@@ Coti-coti Malaysia @ Penang yang sgtla Happening :) @@

Br smpi SP
terus teruja tgk car awish yg menimbun
tak pandang sapa dah
View all 88 photos...
Last weekend kami coti-coti Mesia @ family gath ke Penang, purposely nak celebrate birthday sepupu Adam = Danial n Darwish + makan angin. Kami pi 2 buah kete (adik mamy = boboi je tak ikut sbb demam )

Before ke Penang kami tdo semalam kat umah Along mamy @ Sungai Petani. Sabtu pagi baru kami betolak ke Penang. Antara aktiviti kat sana :

Day 1 (Friday 24)
- Bertolak at 8 am from Kl
- Sampai SP around 1pm
- Dady gi main golf, kami lepak kat umah
- Malam pi dinner Ikan Bakar kat Bandar SP – Sungguhla Yummy n murah
- Pi tgk tempat along n bang long keje = Petronas Gurun (cun ar)
- Tinggal Adam n bibiks kat umah – pi lepak mamak hehe

Day 2 (Saturday 25)
- Jalan2 kat Tesco SP carik jajan
- Around 1pm betolak ke Penang
- Naik Feri – Jakun sat sbb da lama tak naik, bes woo
- Check in kat Apartment Petronas @ Batu Feringgi
- Jalan-jalan Bandar Penang
- Malam pi Bazaar Malam panjang area Batu Feringgi – menarik gak brg2 kat sini
- Balik bilik ZZZzzzzz

Day 3 (Sunday)
- Bangun pagi2 layan bebudak mandi pool (pool stu kecik jek besar carpet hehe)
- Jalan-jalan tepi pantai
- Pegi Queens Bay, cun gak tempat nih
- Birthday celebration
- Soping kat Bazaar malam Batu Feringgi lg

Day 4 (Monday)
- Balik Kl as early as 630 am (sbb dady keje)
- 1030 pm – update fp (da tade keje)

Sesungguhnya skali skala dapat bekumpul mcm ni mmg bes sgt, happening habis. Kalau dulu mmg sokmo dapat jumpa mcm ni, but since Along mamy pindah SP, susahla sikit . Adam really enjoy his holiday esp dapat main smpi tak hengat dunia wif danial n awish. Long korang dapat bonus nanti banje kitaorg pi pulau lak ek, mesti lagik bes hehe.

Adam mmg enjoy habis


Aktiviti splash…splash


my hero...muahss


posing wif Acu


Lam gamba baru pasan tokma jingkit nak kasik sama tinggi wakaka


Beday Cake







Tuesday, 14-Aug-2007 23:51 Email | Share | | Bookmark
@@ Mamy @ Kucin Saqawak :) @@

aksi pelok tiang
ni nak pi naik sampan
antara ahlil rombongan
View all 44 photos...
Last week mamy ada meeting kat Kuching for 3 days. Terpaksalah tinggal Adam lagi isk . Kami stay kat Habour View Hotel. Kira ok la hotel ni sebab dekat ngan tempat shopping hehe. Keluar hotel jek terus jumpa kedai. Antara agenda kat sana =

1) Naik sampan seberang sungai nak pi beli kek lapis (menggeletar lutut huhu)
2) Ronda satu bandar kuching
3) Visit agensi bawah ministry mamy - Layanan mmg first class, dihantar n di ambik kesana
kemari, bawak pegi lawatan tapak projek, makan2 n siap bg ole2 . tq guys
4) Naik feri nak seberang sungai gak. Kali ni ngan bas2 naik feri huhu. Ngeri..
5) Meeting = 3 jam jek
6) Sambung jalan2 + soping2 area bandar
7) Jamuan BBQ
Ke Sarikin (about 1 n half hour from kuching) = aktiviti soping lg . Betolak from hotel as early
as 6.30 am, punyala semangat .
9) Balik KL jumpa Adam..kangen bangat

So korang boleh tgk kan antara meeting n jalan2 mana lg byk hehe. Tak senonon



Monday, 6-Aug-2007 15:16 Email | Share | | Bookmark
@@ AdaM @ Hannah BirThDaY BasH @@

sebok duk meniup
tapi tak bunyik2
dapat goodies
View all 24 photos...
Its Party Timeee... . HappY BurFdaY lil' cutie HANNAH!! Last Saturday kami gi celebrate birthday Hannah.. (Anty tini's lovely doughter). Party ni kat dalam dewan, memang sesuai sgt sbb tak panas hehe. Siap anty Tini sediakan tikar n toys for the kids main2. Adam mmg seronot ler dapat jumpa ramai member. Ke hulu ke hilir duk main, Mmg enjoy sungguh. Kami smpi lewat sikit, cake cutting session pun da telepas huhu. Hope u like the prezzie k hannah . Lap u


Monday, 6-Aug-2007 11:51 Email | Share | | Bookmark
@@ Kimy Macok CepiTal :( @@

muka budak cakit
let me outtttttt
lasak tade rupa org sakit
View all 24 photos...
Last 2 weeks baby mamy ni kene warded for 2 days at APSH. Ciann dia . Time tu Adam batuk n demam panas. Awal2 subuh mamy n dady da bawak Adam pi sana. Terus kena warded. Doc kata dia ok just nak kena buat neb, so better duk je spital. Yang mamy taleh tahan kalau masuk spital ni = kene cucuk tangan dia ngan jarum huhu. Mamy ni mmg ngeri tgk darah, sedey sgt tgk Adam duk meronta2 tamo pakai mende alah tu. Bila da siap pakai dia leh tarek2 n gigit2 nak buang.Ngerinyaaaaaaaaaa.... Ada skali tu dia gigit sampai tecabut menda alah tu. Memancut darah kua. Nasib mamy tak pitam, cpt2 suh bibik panggil nurse. Mmg bosan tahap gaban duk spital ni. Asik tanya doc tu bila leh kua jek. Adam jgn cakapla, bukan reti duk diam, setiap 5 minit tunjuk pintu ajak kua.

Alhamdulillah... Adam da sihat, doakan Adam sentiasa sihat n tak masuk spital lg keh. Aaaaminnn

tgkla kesan darah kat suar dia tu huhu, nasib baby mamy ni strong leh lg senyum


Tuesday, 24-Jul-2007 15:54 Email | Share | | Bookmark
@@ Trip to Bandung - Last day @@

our bags
:)
kat airport tgu flight
View all 5 photos...
Wakeup as early as 5 in da morning.Bangun tdo jek terus teringat muka Adam.TAk sabanya nak balikkk. Breakfast kul 6++ n terus ke airport.Kalau masa datang naik 2 teksi da cukop, balik ni kena chatered 6 teksi wakakak. Semuanya gara2 masing2 beg da beranak , shopping punya pasal. Kami ber4 je dari 2 beg kecik jd 6 beg haha. Kesimpulannya trip to Bandung ni mmg interesting esp utk shopaholic mcm mamy ni (walaupun bajet ciput), tapi layannn. Yang tabest sbb tak tdo ngan Adam for 4 days huhu. Tiap2 malam tebayang muka n bau macem dia.

Kami smpi KLIA tepat pukul 1 pm. Alhamdulillahhh...semuanya berjalan lancar.TQ to all esp our trip leader Ayah G. Semuanya cool habis even kami jek yg muda sket hehe. So, jd ke our next trip? ahaqs


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net