By: Mamy Mona And Dady Medy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Monday, 1-Oct-2007 06:05 Email | Share | | Bookmark
@@ Look-alike Meter @ Meter Jaga Hati :) @@



Mende alah ni Mama Hannah yang rekemenkan . Bila mamy layan, tgk2 Adam is looks equally like Mamy n Dady wakkakaa. Leh caya ke?? hehehe. Layan jela. Kalau betul bes jugak. Tapi yang tak syioknya da 3 org try sume equally (even ada yg tak sama pun sebenanya )... sah la mende alah ni nak suh sedapkan ati je . What ever it is, Adam knows that mamy n dady luv him soooooooooooooooooooooo much. Muahss

Kalau ada yang beminat nak try :

http://www.myheritage.com/FP/Company/look-alike-meter.php


Thursday, 27-Sep-2007 04:23 Email | Share | | Bookmark
@@ Daulattt Tuankuu!! :) @@

ensem tak agong kita
Nih la Pemaisuri Agong hehe
Permaisuri di apit hulubalang
View all 26 photos...
Pagi tadi bersamaan 27 September 2007, Seri Paduka Baginda Yang diPertuan Agong Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin Ibni Al-Marhum Al-Muktafi Billah Shah (fuhhh panjang gila nama - info bg yg tatau hehe ) mai visit Ministry mamy. Mamy salah sorang urusetia untuk majlis ni. So bolehla mamy tgk muka Agong tu dekat2. Yang ni kiranya kali ke-2 la mamy bersua muka betentang mata ngan Agong ecceceh . First time masa Konsert Simfoni Tani awal tahun dulu. Bezanya kali ni mamy just jd usher jek, dah tak tolak troli cenderamata mcm dulu ahaqs. Sementara tunggu Agong sampai kami layan posing di setiap ceruk. Yela bila lagik nak dapat setting utk Agong kan . Yang lawaknya tgh ktorg syiok2 posing ada org Istana tu mai tego, dia kata "Tak takut ditimpa tulah ke duduk kusi Agong? Kami pun tak penah try duduk" dgn nada ala2 separuh gurau. Terus kitaorg tesentap . Betol ke ek tulah2 nih huhu . Arap2 tade papelah.

Masa kitaorg duk usher dia kat karpet merah lak tetibe dia hulur tangan nak salam. Mamy dgn rasa serba salahnya pun salam la.Kuranggg pahle pose den ahaqs. Apapun Layannnnnnnn



Permaisuri Agong


Ngan hulubalang


Monday, 24-Sep-2007 05:04 Email | Share | | Bookmark
@@ Happy Birthday Dady!!! :) @@

tarraaa inila adiah yg tak seberapa
gamba ni la yg kantoi huhu
kat klcc tgu dady soping
View all 30 photos...
22 September 2007 baru ni = Birthday our beloved Dady aka Mr. Hamdy . Hepi Besday Dady!! May success and happiness always be yours, Aaaminnnnn. Mamy n Adam love u very da very very much ..Muahhs hehe.

Spoiled Surprise..
Tahun ni apa yang mamy plan as a surprise for Dady’s birthday sumenya Kantoii…huh . Dari hadiah sampaila ke kek. Yang lawaknya mamy ni punyala usaha tak tido pas sahur semata-mata nak balut adiah. Pas da balut snap la gamba nak wat kenangan. Pastu elok2 taruk lam store. Nak dijadikan cite, tengah tgk tv tetibe Adam bawak kamera kasik dady dia (suh ON la nak tgk gamba). Tetibe mamy yang kat dapur denga Dady Adam gelak kuat2 n sebut KANTOII!!! Rupa2nya Dady Adam da nampak gamba lam kamera tu huh. Dah tak seperais . Tapi mamy kata lam ati takpe lagi sebab da siap balut. So dia tak tau apa kat dalam (nak sedapkan ati)

Nak dijadikan cite pulak Jumaat baru ni Isetan buat member card sale. Mamy yang kebetulan cuti ajak la dady pi tgk apa yang patut. Tetibe Dady Adam sebut nak beli beg golf. Huh… itula adiah yang mamy dah beli seminggu yang lepas. Two days b4 tu pun dia da sebok2 ajak gi OU nak carik beg tu. Tapi mamy berjaya tangkis hehe. At last terbocor gak mamy dah beli sbb Dady Adam beriya nak beli yg kat Isetan tu sbb ada less. Sabo jekla. Tapela itu maknanya mamy ni ada instinct yang terer sbb tau apa yang ada lam pale Dady Adam ahaqs . N Alhamdulillah he loikesss . Dady Adam pun belanja mamy hand bag baru for Raya. Tq Dadyyyy

Kami celebrate simple2 je. Lagipun bulan puasa kan. Tahun ni lain sikit, Mamy jemput semua family dady celebtare sama2 . Kebetulan adik n mama Dady Adam pun share birthday dalam bulan yang sama. Kira sekali arungla. Kami celebtare lepas buka puasa @ chops n steak Kampung Baru. Potong-potong kek je. Layanlaa.

Happy Birthday once again Dady.... taun depan insyaAllah tak kantoi dah hehe..tungguu..


Sunday, 2-Sep-2007 10:45 Email | Share | | Bookmark
@@ Xtvt Cuti Merdeka :) @@

Mcm org tak banak jek
anty baiti pun ada
Danish yg da jd Abg
View all 36 photos...
Antara xtvt Cuti Merdeka baru nih :

1) Pi tgk Fireworks kat PICC (mlm 30/08/07)
Malam Merdeka tu kami pi tgk fireworks kat PICC Pjaya. Malam tu turn Jepun. Cun arr bila tgk dekat2. Tapi bila nak balik fuhhhhh tesangkut lam jam dekat sejam. Padahal umah mamy ngan PICC tu tak smpi 2 km. Mmg ramai tak hengat manusia. Yg tak beshnya br amik gamba sekepin bat kamera flat wakaka .

2) Visits Danish’s Lil Sister (31/08/07)
Anty Lyien a.k.a Mama Danish da selamat deliver baby on 31 August 2007. Perghh Baby Merdeka tuuu . Syiok ek. Danish da jd Abgggg!! Nama lom finalise = Dhia .... Iman, Congratess !!! Masa kami smpi baby da dibawak turun ke nursery. So tak dapat la nak dukung . Dapat tgk dari luar jek, tu pun tak nampak muka. Puasla mamy panggil nurse tu suh pusingkan baby tu ngadap kami, haram dia tak layan. Tak mesra alam sungguh huh. Nasib dpt gak tgk muka baby from kamera Anty Lyein. Ada iras muka Abg Danish ar. Welcome to da world Baby Dhia

3) Kenduri Kesyukuran Atok Najmi (Atok’s bro) – Umah baru & Sambut Pantin Baru (01/09/07)
Kenduri nih kat Keramat je, Mamy gi awal ngan Anty Nini sbb Dady pi main golf dulu. Adam mmg taleh duk diam. Duk lari sana sini. Letey kejar dia jek . Kenduri ni skali dengan majlis sambut pantin baru (= Dady’s bro). So pantin yg da kawen sebulan lepas kena la pakai balik baju pantin derang .

4) Gi wedding Anty Nai n Khairoel (01/09/07)
Wedding ni pun kat Keramat je. Mamy tinggal Adam kat umah sbb dia da nantok tahap gaban. Mamy pi togeder2 ngan Anty Dodot, Anty Imien and Anty Kiah naik kete BARU anty kiah hehe. Sume pi solo jek tak bwk somi n anak2. Pasan jd anak dara sat, anty imien jek taleh nyamar sbb bwk perot . Pastu kami lepak lak kat mamak = NZ. Duk borak2 + mengimbau sejarah lama. Syiokk


Wednesday, 29-Aug-2007 12:51 Email | Share | | Bookmark
@@ Adam @ Floria Putrajaya @@

Baru sampi wif nenek
Adam dapat belon
da masuk lam khemah
View all 25 photos...
Semalam 29/08/07, after office hour mamy bawak Adam n co jalan-jalan kat Floria Putrajaya . Kebetulan nenek n her maid = Eli mai umah tengah hari tu. So mamy pun ajak la semua skali gi tengok bunga. Kat floria kali ni macam2 adaaaaaaaaa hehe. Mamy ni bukanla minah jiwang tapi bila tgk bunga2 yang tersgt la cantiknya mmg leh jatuh cinta. Mmg kretif sgt depa ni duk menghias. Skang ni kat putrajaya tgh sesak, coz sempena merdeka kali ni ada pertandingan bunga api kat picc pastu ada lak floria nih. Putrajaya yang tak penah jam pun boleh jam. Tapela bukan sll ye dak. K la, bagi yang tak dapat nak pi Floria ni, tgk kat sini jek la ye

Ala2 Bollywood






[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net