By: Mamy Mona And Dady Medy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Saturday, 20-Oct-2007 18:35 Email | Share | | Bookmark
@@ Raya.....Raya.....!!! (Part 3) :) @@

3 abdul
tarraaa 3 sedondon = sponsored by atok
ni masa mamy da suh kemas
View all 48 photos...
Kali ni mamy nak cite lak bila 3 Bersaudara beraya = Kumat, Kuwish and Adam. Macam mamy penah citela tunggang langgang dibuatnya. Pi umah org pun umah tu leh jd tongkang pecah. mmg bingit. Masa depa mai raya umah mamy, mamy buat syarat, kalau nak main toys Adam, kena bwk kua satu2 jek pan tibi. Kalau tak kena main lam bilik Adam je. Memula tu ok jek ikut perintah. Bila mamy tinggal sat pi solat, turun balik tgk semua toys depa dah bwk kua. Da mcm kapal karammmm... Goshhhh !!! Nasib baik la ari raya. Nak marah pun tak sampai ati huhu. Mamy tak sempat snap gamba umah kami dilanda todak tu sbb tgh tensen heheh.

Mamy masukkan jugak pics sahabat handai Adam yg mai beraya umah kami antaranya Hurin, Adam Sr, Adrianna, Hannah n Nana. Thanks pada yg sudi mai raya umah kami no..

kemain lg posing


Saturday, 20-Oct-2007 17:58 Email | Share | | Bookmark
@@ Raya.....Raya.....!!! (Part 2) :) @@

on da way nak pi beraya
pose lu lam kete
ni kumat yg amik
View all 40 photos...
Entry kali nih mamy campo2 belen gamba raya kami hehe. Kami bejalan raya umah sedara mara on raya ke-4. Yang tabesnya that day Dady Adam tak join sbb ada golf tournament kat Melaka . Maka mamy pun numpang la kete Along mamy utk pi beraya. Tahun ni betambah bes sebab Along mamy sefemeli raya kat KL, depa smpi raya ke-2. Yang paling syiok si Adam la sebab ada geng nak beraya = Kumat n Kuwish. Memang tunggang langgang umah tokma bila 3 Abdul ni bejumpa hehe. Tapela setaun skali ye dak .

Atok pun tak dpt join sbb tak bape sihat, so tokma pun balik awai sbb sian kat atok. Tokma sempat join satu umah je. Kami sambung lg 3 umah hehe.

luv u laling


the bes part


Friday, 19-Oct-2007 02:06 Email | Share | | Bookmark
@@ Raya.....Raya.....!!! (Part 1) :) @@

umah atok besofa baru :)
tempat mamam
menu = ketupat rendang n mee kari yummmy
View all 40 photos...
Dam dam dummmm bunyik Mercunnn ewahhhh . Alhamdulillahhh... tahun ni sekali lagi kita diberi kesempatan olehNya untuk celebrate Hari Raya Aidilfitri. Tahun nih memang lebih hapening for us sebab Adam da pandai beraya + da paham kalau salam mesti ada duit raya . Memang syiok la.

As usual bagi kami yang tade kampung ni beraya kat KL jela. Pagi raya kat Keramat, petang lak kat Gombak . Tayah nak oosom balik mana dulu hehe. Memang sepanjang hidup mamy tak penah merasa beratur beli tiket balik kampung or fras kalau tiket abih ahaqs. Kawen lak ngan org KL, Satu ari dah abih pusing .

Tahun ni our theme color = green green grass aka ijau lumut , cam besela ala2 sedundun gtu. Mamy tak byk snap gamba first day raya sbb lagik teruja nak makan k enjoiceee

Bucuk2 Mamy


Da ptg br ingat nak begambo be3, muka pun da sememeh hehe




Tuesday, 9-Oct-2007 23:48 Email | Share | | Bookmark
@@ Salam Lebaran.. @@

Salam...

Raya dah tak lama je lagi, mcm kejap je masa berjalan. Tahun ni tahun kedua kami beraya ngan Adam . Mesti lagi syiok n thrill sebab last year dia lom leh jalan. Taun ni habihla, pi umah org mamy kene duk tepi balang kueh. Takut Adam pi mengemas tak pasal lak kene ganti kalu pecah, ahaqs. Persiapan tahun ni biasa2 je. Theme color = ijau lumut, sedundun la kata org. Malam raya kami di umah tokma = Keramat. Tengah hari tu leh balik Gombak lak hehe. Sehari je da boleh abih pusing umah dua-dua belah family.Maklumla org takde kampung huhu. Tak shabonya nak raya!!!

Mamy sekeluarga ingin mengambil kesempatan ni untuk mengucapkan :

** Selamat Berhari Raya !!
** Selamat Bercuti
** Selamat Balik Kampung n Have a Safe Journey
** Selamat Solat Raya
** Selamat Makan Ketupat, Lemang, Rendang, Kueh Raya n etc yumm yumm
** Selamat Pakai Baju Raya (Mesti sume sedondon, syioknyaa )
** Selamat Kasik Duit Raya
** Selamat Menziarah Sanak Saudara n Rakan Taulan
** Jangan Main Mercun !!

Ampun Dan Maaf di pinta ..... 0-0 keh

Jemput la mai umah, tapi kol dulu na. Kang tak pasal mai umah, tuan umah tade pi beraya

From us wif luv : Mamy, Dady n Adam Kimy


Monday, 8-Oct-2007 07:37 Email | Share | | Bookmark
@@ Yummy Yum Cup Cake @@

Come wif box n ribbon
Tarraa
diff angle hehe
View all 4 photos...
Entry kali ni just nak share betapa yummynya cuppy made by Kak Ana my senior masa skolah kat Semsas dulu. Mamy teringin sungguh bila tgk Kak Ana promote kat fp dia. Mamy pun try la order sbb umah kami dekat jek, tade masalah nak pi amik . Yang besnya dapat try 3 flavour = carrot walnut with orange cheese icing (yg ni paling sedap), blueberry (my favourite... sedap banget...sume rasa ada masam, manis) and chocolate + strawberry (sgtla rich wif chocolate) sesuai untuk hantu cekelat cam mamy . Pendek kata sume sedapla ahaqs. Tapi gamba2 ni tak bape nak cun, sbb amik guna henpon je. Kalau ada yg beminat leh la order.

Masa kat umah Kak Ana, Adam teruja tgk Kak Ana'a lil Princess = Irdina yang sgtla kiut and bam bam. Sapa2 yang tgk mesti rasa nak geget2 esp tang peha wakakka. Irdina sgtla aktif lari sana sini, siap Adam yg lasak tu pun leh terkedu je tgk n terus jd gud boy. Bila lam kete asik tanya mamy "ne bebi ina? ne? ne?". Bekenan kottt hehehe





[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net