By: Mamy Mona And Dady Medy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 9-Feb-2009 08:55 Email | Share | | Bookmark
::: Introducing Our Second Prince :) :::

Just nak inform bagi yg belum tau. Aku da selamat deliver our second baby on 23 January 2009 @ Hospital Pusrawi KL. Alhamdulillah mamy n baby sihat . Now confinement @ Gombak (= umah MIL).

Introducing our lil' sweetheart - Prince Ammar Hafiey B. Hamdy



p/s: Skang aku jarang hapdet FP, kalau hapdet pun cite2 yg ada byk gamba jek hehe. so kalau windo2 jengah aje ke blog Mamy Kimy n Hafiey. ye. Till then


Tuesday, 13-Jan-2009 04:10 Email | Share | | Bookmark
::: Adam Hakimy turns 3 :::

Beday cake
Cuppies by kak anna :)
adam wif kezen2nya
View all 59 photos...
Alhamdulillah... da beso da baby mamy nih. Adam da 3 taun on 12 Januari 2009 baru nih . Mcm kejappp jek kan masa belalu. Mcm br jek lg celeb 2nd beday dia. Sejak2 nak jd big bro ni mmg da mcm2 peel. Taun ni kami celeb beday Adam simple2 jek memandangkan mamy Adam yg tgh tgu ari jek ni kan. Mmg tak larat nak jemput reramai. So kami celeb ngan families jek la kat umah MIL. Menus pun masak sendirik jek.

Adam skang mmg exited kalau tiop2 lilin nih, tu yg kalau tak buat rasa sian lak. Kalau pi beday org pun dia yg sebok2 nak tiop. Tu yg kami buatkan gak party utk dia. Kami buat kat umah MIL sebab belah sana ramai sket bebudak aka kezen2 Adam. Seronok la sket kan nak nyanyi2 + tiop2 lilin .
PAs tiop2 lilin atok bacakan doa sket, pastu makan timeeee. TApi bebudak ni tak nampak makanan dah. Nampak adiah jek. Tradisi derang ni sorang celeb sume kene dapat adiah. Kalau tak huru hara la gamaknya. So tiap kali one of them celeb beday mesti sume akan dapat tempiasnya. I likeee hehe.

Happy Beday once again bebeh. Be gud okeh. Muahsss we lurveeeeeeeee u to the max





Thursday, 11-Dec-2008 02:14 Email | Share | | Bookmark
::: Raya Haji :::

Suka wat pose ober
pakai songkok npk gud boi sket
on da way pi beraya
View all 37 photos...
Huh kalau tak sbb raya mmg besawang la fp ni hehe. Sebok duk hapdet tang lain ahaqs. Ni sbb byk gambo masukla kat fp. Raya Haji taun ni agak meriah n happening gak la, tapi masing2 pakai jek baju raya aritu, hehe. So lam gamba nampak cam tade beza jek. Mamy jek beza sbb kes baju da ketat huhuhu. Mmg da taleh masuk esp tang perot . Taun ni kami beraya ke umah sedara mara yg tak balik kampung. Adala dalam 4-5 umah. Dr pg smpi ke malam. Malam raya kami balik Kamat sbb belah dady Adam raya kat kampung = Kedah. Skang susah sket nak amik gambo sbb si kenit tu da pandai nak snap sendirik. Pantang nampak kami kuakan kamera dia dulu duk terkam. So gamba tak byk la kali nih. layan ar mana yg ada ye


Tuesday, 21-Oct-2008 01:29 Email | Share | | Bookmark
::: Raya Geng Kepociss 2008 :::

Umah first = umah nyah
muka paling awal smpi
besela adam jeles kalau mamy dokong org lain
View all 52 photos...
At last dapat gak kami meneruskan tradisi Pusing2 Raya ngan geng2 Kepociss Kramat taun ni. Asik la pospon kalau tiap kali plan nak jumpa ramai2. Kali ni alhamdulillahhh bejayaaa!!! . Aturcara cam bese la melawat umah2 semua ahli GKGK. Cuma taun ni umah mamy Adam out of list sbb da tade helper kan huhu. InsyaAllah kalau ada rejeki end of this month br dapat tgk muka Bibik baru. Mintak2la dipermudahkan. Umah si dodot pun kami pulun even dia tak abih2 lg bepantang. Dapat masuk lam gamba pun jadila bukti dapat joinkan diri. Tapi yg byk pun mmg gamba2 mommys jekla kata dady2 sume tukang amik gamba .

Jalan2 Raya kali ni mmg happening gla sbb anak2 sume da besor. Da pandai kawan2, gaduh2, tarek2 baju, lompat2 hehe. Umah paling lama kami melepak = Umah Anty Imin. Sbb umah las kan.... perot sume da penoh jadik ular sawa la . Harap2 tradisi ni dapat diteruskan lagik taun-taun seterusnya sbb mmg beshhhhhhh




Tuesday, 7-Oct-2008 08:50 Email | Share | | Bookmark
@@ Raya Sakan - Episode 2 @@

first day raya - malam
kat umah nek lang
makan sekerim
View all 69 photos...
Gamba raya lagik smpi raya ke - 4 hehe. Pulunnnnnnnn



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net